de

Seara jungiana la Libraria Carturesti Verona

12/11/2013 în psihologie, psihoterapie, stiri psi

herald seara jungiana

Vineri, 15 noiembrie 2013, va invitam sa luati parte la un eveniment dedicat intalnirii cu o carte care poate sa ajute in formarea de noi atitudini, educarea in bune practici si sustinerea unei noi generatii de educatori, activisti ONG, asistenti sociali, psihologi si terapeuti care lucreaza in special cu copii aflati in situatii de criza, dar nu numai cu acestia. Este vorba despre lucrarea „Sandwork expresiv” a carei autoare, analista jungiana Eva Pattis Zoja, va sustine o prelegere cu ocazia evenimentului organizat de Editura Herald.

Deasemenea, editura Herald va pune la dispozitia publicului si a cititorilor Colectia Jungiana, colectie ce contine cateva dintre cele mai cunoscute lucrari semnate de autori care au continuat traditia cercetarilor psihologice intreprinse de Carl Jung, fiind formati direct de catre acesta sau, ulterior, in marile centre de psihologie analitica din lume

PROGRAM

SEARA JUNGIANĂ CU EDITURA HERALD

vineri, 15 noiembrie 2013, la librăria Cărtureşti Verona

Analista jungiană EVA PATTIS ZOJA la Bucureşti!
Lansare de carte SANDWORK expresiv
18.oo-18.45

Invitati:
Eva PATTIS ZOJA – autoare, creator metodă SANDWORK
Iulia FEORDEANU – membră a Asociaţiei Sol Mentis
Moderator: Gabriela DENIZ – editor Herald

Herald prezintă: Colecţia JUNGIANA
5 cărţi recunoscute internaţional
19.oo-20.3o

Invitati:
Eva PATTIS ZOJA – analist jungian, membru IAAP, IAES
Lavinia BÂRLOGEANU – prof. univ. FPSE
Carmen BEYER – psihoterapeut, formator , membru ARPA, SGRT
Dorin Liviu BÎTFOI – jurnalist
Moderator: Gabriela DENIZ – editor Herald

PRELEGERE SUSŢINUTĂ DE EVA PATTIS ZOJA
sâmbătă, 16 noiembrie 2013, orele 18.3o
la Centrul Seeds for Happiness
(Strada Fabrica de Chibrituri nr. 16, Bucureşti)
Tema: Aspectul social al psihanalizei – Sandwork expresiv – suport emoţional pentru comunităţi vulnerabile
EVENIMENT CU INTRARE LIBERA

EVA PATTIS ZOJA
Analista EVA PATTIS ZOJA, autoarea cărţii SANDWORK expresiv – recent apăruta la editura Herald – s-a nascut în Italia, în 1952. Este psihanalist cu pregătire internaţională, psiholog clinician şi deţine diplome de studii de specialitate oferite de Institutul Jung din Zurich şi de Societatea Internaţională de Terapie Sandplay. A activat ca profesor în Zurich, New York şi Viena. Cărti publicate în limba engleză: Abortion. Loss and Renewal in the Search for Identity (1997), London & New York: Routledge; Sandplay Therapy: The Treatment of Psychopathologies (ed.) (2002) Einsiedeln, CH: Daimon. Sandplay Therapy in Vulnerable Communities, Routledge 2011.

Există în patrimoniul universal un număr impresionant de lucrări care tratează diversele aspecte ale naturii umane şi ale lumii din perspectivă jungiană. Colecţia JUNGIANA este o introducere, o prezentare în evantai asupra scrierilor jungiene şi post-jungiene : conţine câteva dintre cele mai cunoscute lucrări semnate de autori care au continuat tradiţia cercetărilor psihologice întreprinse de Jung, fiind formaţi direct de către acesta sau ulterior, în marile centre ale psihologiei analitice din lume. Psihologia jungiană este astăzi, poate chiar mai mult ca înainte, un domeniu extrem de fertil : ne oferă studii valoroase cu privire la natura umană şi intersectează frecvent domenii ale ştiinţei cum sunt antropologia, psihologia socială, mitologia, istoria religiilor şi nu numai.

ORGANIZATORI: Editura Herald, Asociatia Sol Mentis, IAES – International Association for expressive Sandwork

PARTENERI MEDIA: Centrul Seeds for Happiness, RRC, Psihoo.ro, Cafe Gradiva, Terapeuti.ro, TV H, Andreea Talmazan.ro, SanatateaMediaGroup, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie, Ziarul Alb.ro, Cooperativa Urbana.ro, Filme-carti.ro, CalendarEvenimente.ro, Bookuria.info, Amintiridincalatorie.ro, Traiesteconstient.ro, Iasi4u.ro, La un ceai, Artanumusca.ro, Gratuitor.ro, Jurnalulbucurestiului.ro, Fundatia Pretuieste Clipa , Televiziunea medicala.ro, Psiholife.ro, Carti de lumina, Vinsieu.ro

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte