Conferința Health Now V: Psihologia Viitorului: Tehnologie, Diversitate Și Inovație

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) – 07/11/2020 – 08/11/2020
09:30 – 17:30

Domenii


A cincea ediție a conferinței Health Now va avea loc pe 7-8 noiembrie 2020, fiind prima ediție ce se va desfășura online. Organizată de Choice în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai, tema conferinței este Psihologia viitorului: Tehnologie, Diversitate și Inovație.

Conferința este acreditată de către Colegiul Psihologilor din România și se adresează persoanelor interesate de cele mai recente tehnologii și metode de intervenție psihologică validate științific.

Prelegerile vor include teme precum evoluția IQ-ului în România, tratamente transdiagnostice în anxietate și depresie, gestionarea performanței în situații de criză, în timp ce workshop-urile vor aborda subiecte precum impactul tehnologiei asupra comportamentului alimentar, relațiilor romantice, dezvoltarea inteligenței emoționale, a rezilienței și alte teme de interes.

Printre invitați îi menționăm pe Dragoș Iliescu, Bogdan Oprea, Ioana Podină, Bogdan Tulbure, Oana David, alături de alți specialiști din domeniu.

Pentru participarea la prelegeri se vor primi 6 credite, iar fiecare atelier auditat este creditat suplimentar cu 2 credite

Pentru mai multe detalii despre program și pentru înscrieri, puteți accesa site-ul oficial Choice (https://choiceconsulting.ro/health-now/), sau ne puteți contacta la adresa de mail healthnow@choiceconsulting.ro sau pe pagina de Facebook

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Choice