Termeni si conditii

Postarile in fluxul de activitate, comentariile, articolele, anunturile si orice alte texte si activitati desfasurate la PSIHOO sunt libere, cu conditia sa respecte identitatea si demnitatea fiecarei persoane, membru sau nu al PSIHOO.

Nu sunt admise acuzatiile nefondate, calomniile, atacurile la persoana, limbajul obscen si xenofobia. Membrii PSIHOO trebuie sa-si defineasca cu suficienta claritate, în orice moment, acesti termeni, pentru a nu încalca Termenii si conditiile PSIHOO.

Încalcarea Termenilor si conditiilor poate atrage dupa sine excluderea din comunitatea PSIHOO.

Aflati mai multe despre Ce e Psihoo si ce puteti face ca membru al singurei retele psi din Romania.

 

DISCLAIMER

Întregul continut al PSIHOO are exclusiv scopul de a informa si de a stabili contacte între membrii PSIHOO si în nici o privinta nu poate tine locul consultatiei medicului ori a altui profesionist abilitat din domeniul sanatatii.

PSIHOO nu este responsabil pentru diagnosticele puse de membrii sai pe baza continutului site-ului PSIHOO.

PSIHOO nu este responsabil pentru continutul site-urilor mentionate în continutul sau si nici pentru serviciile sau produsele comerciale mentionate ori recomandate de aceste site-uri ori de membrii PSIHOO.

PSIHOO nu este responsabil pentru veridicitatea informatiilor si pentru calitatea serviciilor oferite de membrii sai sau mentionate în anunturile de pe PSIHOO cu caracter publicitar.

În cazul în care sunteti preocupat(a) de sanatatea dv., consultati un specialist.