Zilele psihoterapiei integrative

24/05/2014 în

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 24/05/2014 - 25/05/2014
10:00 - 18:00

Loc
Sediul IRPI

Domenii Nu s-au gasit domenii


 

 

Zilele Psihoterapiei Integrative -Starea de bine pentru tine și ceilalți

 

Suntem preocupați de starea de bine a comunității în care trăim și susținem cu mândrie interesul crescând pentru psihoterapia integrativă, dar şi pentru domeniul psihoterapeutic în România.

 

Dacă și tu ești interesat de acest domeniu și ai preocuparea de a te dezvolta ca individ și ca profesionist, te invităm să participi la workshop-urile organizate în cadrul evenimentului ”Zilele Psihoterapiei Integrative în cadrul I.R.P.I.” care va avea loc în București pe 24-25 mai 2014.

 

Ne dorim ca acesta să devină pentru tine un prilej de a descoperi mai multe despre valorile psihoterapiei integrative, dar și de a intra în contact direct cu psihoterapeuții Institutului Român de Psihoterapie Integrativă.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesaţi de domeniul psihoterapiei, dar și celor interesați de alegerea profesiei de psihoterapeut.

 

Cei mai norocoși 5 participanți interesați de alegerea profesiei de psihoterapeut, vor avea șansa să câștige, prin tragere la sorți, participarea la ”Primul modul de formare în psihoterapie integrativă” oferit de IRPI în cadrul ”Programului de acordare a burselor IRPI”.

Programul evenimentului: 

            Sambătă 24 mai 2014:

              10:00 – 12:00    ”Te vreau, dar nu te mai iubesc ” – o abordare psihoterapeutică  integrativă a dependentei in relatii –  Lector: psih. Florentina Negrescu

            13:00 – 15:00    ”Femeile și bărbații vorbesc limbi diferite …dar pot învața Esperanto” – un workshop dedicat comunicării în relația de cuplu-   Lector: psih. Simona Tutunaru

           16:00 – 18:00    ”Mindfulness si starea de bine – o abordare integrativă” –  Lectori: psih. Elena Muller si psih. Mariana Ionica

 

            Duminica 25 mai 2014:

            13:00 – 15:00   ”Lasă-mă, dar mai rămâi cu mine!” – despre relațiile interumane si  starea   de bine –    Lector: psih. Pavel Grigore

            16:00 – 18:00    ”Strategia integrativă în psihoterapia copilului și a familiei” –     Lector: psih. Gabriela Dumitriu

Pentru înscriere va rugăm să trimiteți e-mail la contact@irpi.ro indicând numele si prenumele, numarul de telefon și workshop-ul la care doriți să participați.

 

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm la sediul I.R.P.I. din strada Stelea Spatarul nr.24!

 

 

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte