TESTE PROIECTIVE, curs de o zi, duminica, 03 noiembrie 2013

03/11/2013 în dezvoltare personala

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 03/11/2013
Intreaga zi

Loc
Cabinet de psihologie Elena Cozma

Domenii


TESTE PROIECTIVE, curs de o zi, duminica, 03 noiembrie 2013desenul persoanei elena cozma

 

Cabinetul de psihologie Elena Cozma va anunta cu mare placere inceperea inscrierilor la Cursul de tehnici proiective.

 

Continutul cursului:

–         Testul Arborelui – pentru testarea adultilor,testul familiei elena cozmaadolescentilor si copiilor;

–         Testul Persoanei – pentru testarea adultilor, adolescentilor si copiilor;

–         Testul Familiei. – adresat cu precadere copiilor si adolescentilor.

 

Beneficii

Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului cat si aduse de dumneavoastra).

In final, veti primi diploma de participare la curs, utila la CV-ul profesional si in practica efectiva.

 

Cui se adreseaza:

Psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti.

Structura cursului: 10 ore  (orele 9.00 – 19.00) – prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si interpretari de teste.

Costul cursului: – 180 lei/persoana sau- 150 lei pentru persoanele care au mai participat la cursurile Cabinetului de psihologie sau daca mai vii cu un coleg (pretul redus aplicandu-se ambilor).In pretul cursului sunt incluse: suportul de curs, coffee breack-urile si certificatul de participare.Taxa se poate vira in contul cabinetului sau se poate achita direct la curs, la venire.Numar de participanti: minim 7, maxim 15. 

Locatia: Cabinet de psihologie Elena Cozma, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, ap.5, et.2, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului – Mega Image).

 

Inscrieri si informatii:

Pentru inscriere, va rog sa transmiteti email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro mentionand lasubject: “curs de tehnici proiective”, iar in cuprins: numele, prenumele si un numar de telefonpentru eventuale informatii de ultima ora. Veti primi un email de confirmare a inscrierii in maximum 48 h.

 

Coordonator curs: Elena Cozma, psiholog, psihoterapeut

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte