Slujnica: Cel mai vandut thriller coreean din istorie se lanseaza in Romania

18/11/2016 în cinema

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 18/11/2016
Intreaga zi

Domenii


slujnica handmaiden macondo

Slujnica / The Handmaiden: Cel mai vandut thriller coreean din istorie se lanseaza in Romania

Slujnica / The Handmaiden, cel mai asteptat thriller erotic al anului, se lanseaza in Romania din 18 noiembrie. Distribuit in 175 de tari, Slujnica / The Handmaiden este cel mai bine vandut film coreean din istorie. Rabdarea celor care vor sa il vada la cinema o sa le fie rasplatita cu o experienta vizuala excesiv de senzuala.

Park Chan-wook, faimosul regizor al filmelor controversate Oldboy, Lady Vengeance, Thirst si Stoker (cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce intrece cu usurinta orice productie de acest tip. Fara nuante de gri, Slujnica / The Handmaiden este o pelicula plina de suspans despre o poveste de dragoste combinata ingenios cu erotism, fantome, horror si S&M.

Sookee este angajata in serviciul mostenitoarei Hideko, care traieste o viata retrasa pe o proprietate luxoasa, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee pastreaza insa un secret: este o hoata de buzunare recrutata de un sarlatan. Slujnica il ajuta sa o seduca pe frumoasa mostenitoare si totul merge conform planului pana la un punct…

slujnica park chan-wook macondo

Conform Hollywood Reporter, Slujnica / The Handmaiden este cel mai vandut film coreean din istorie. Acesta a fost distribuit in 175 de tari si a intrecut recordul productiei Expresul zapezii / Snowpiercer, avandu-i avut in distributie pe Tilda Swinton si Chris Evans.

Slujnica a fost nominalizat la Palme dOr, iar pentru scenografie a primit “Vulcan Award” in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul International de Film Independent “Anonimul”, regizorul a primit trofeul “Anonimul” pentru contributia la “frumusetea cinematografiei universale” si a fost prezent alaturi de actrita Kim Hae-sook si de producatorul filmului, Wonjo Jeong.

Pe 18 noiembrie spectatorii sunt asteptati sa experimenteze un voluptos viciu cinematografic!

slujnica park chan-wook handmaiden

Asociatia Culturala Macondo

Infiintata in 2007, Asociatia Culturala Macondo detine o experienta considerabila in dezvoltarea de proiecte in domeniul cultural, cu precadere in cel cinematografic.

Ca distribuitor de filme, Asociatia a adus in Romania filme independente de succes pe plan international precum Winter Sleep (de Nuri Bilge Ceylan), Heli (de Amat Escalante), Hannah Arendt (de Margarethe von Trotta), Incendii (regia Denis Villeneuve) si altele.

Asociatia Culturala Macondo – site oficial

Contact:
Anca Truta
0725925313
asociatia.macondo@gmail.com

https://psihoo.ro/asociatiamacondo/

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte