Psihoterapia anxietatii si atacurilor de panica: 23 sept. 2017

23/09/2017 în psihologie

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 23/09/2017
09:00 - 15:00

Domenii


Ne face placere sa va invitam la workshopul cu tema

 

Psihoterapia anxietatii si atacurilor de panica
Tumultul lumii moderne, instabilitatea generala sociala, politica si economica, stresul prelungit si oboseala accentuata sunt doar cateva din cauzele cresterii fara precedent a cazurilor de anxietate si atacuri de panica. La acestea se adauga si situatiile familiale, traumele psihologice si emotionale, istoria de viata ce face din fiecare persoana un individ unic.

Anxietatea (insotita sau nu de atacuri de panica), stresul si oboseala pot fi gestionate prin psihoterapie; este nevoie insa de o abordare corecta, responsabila si organizata, caci fiecare situatie este unica.

Acest workshop va aborda toate aspectele anxietatii si stresului, oferind nu numai o intelegere profunda a cauzelor si functionalitatii ci si o multime de instrumente de gestionare si rezolvare a problemelor legate de stresul accentuat, anxietate si atacuri de panica: tratamente, tehnici, psihoterapie si tehnici de relaxare, alaturi de cele mai noi abordari ale anxietatii si stresului (aplicatii pentru telefon si tableta).

Peste zece ani de evaluat si tratat mii de persoane ce sufera de anxietate si stres accentuat inseamna o experienta profesionala considerabila care va este pusa la dispozitie de catre un psiholog-psihoterapeut. Prezentarile de cazuri va vor oferi toate informatiile necesare pentru a invata sa gestionati si sa rezolvati problemele cu care va intalniti.

Acest workshop va va invata cateva tehnici usor de aplicat dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului Dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa, etc.
Programul este condus de catre Valentin PESCARU, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.

Locatia: Clinica Aquamarin

Program: 09.00-15.00

Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro

Tel: 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro

Lasă un răspuns

Trebuie să fiţi conectat(ă) pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte