Primul Training Profesionist pentru Formare în Hipnoză din România

07/12/2013 în hipnoterapie

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 07/12/2013 - 15/12/2013
00:00

Loc
Centrul de Excelenta in Psihologie si Dezvoltare Personala "PsyBears Soul Center"

Domenii


Primul Training Profesionist pentru Formare în Hipnoză din România, în care hipnoza este abordată în ansamblul ei, a fost creat special pentru cei care doresc să înveţe hipnoza pentru a-i ajuta pe alţii, dar mai ales pentru dezvoltarea lor personală la nivelurile: fizic, mental şi spiritual.

De ce Profesionist? Pentru că, din cei peste 20 de ani de experienţă în utilizarea hipnozei şi a autohipnozei, d-l prof. Tudor Borza, vă oferă cele mai eficiente tehnici care vă permit să trăiţi transformări neaşteptate, într-un timp foarte scurt, şi să le transformaţi în comportamente.

Aceasta Formare în Hipnoză vă este oferită de către Asociatia Europeana de Hipnoză [http://hipnozaclinica.ro/formare.html], reprezentată de către d-l prof. Tudor Borza, vicepreşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Române de Hipnoză, trainer cu peste 20 de ani de experienţă în utilizarea hipnozei şi a tehnicilor energetice complementare acesteia, autor a două cărţi de dezvoltare personală prin hipnoză, autohipnoză şi tehnici de mind-control (Eseu la inefabil, în 2002 respectiv, Ghidul interior în 2010).

Acest Training Profesionist pentru Formare în Hipnoză este creat în baza unei bogate experienţe de utilizare a tehnicilor de hipnoză, atât al celor clasice (hipnoza directivă, inducţii rapide şi instantanee), cât şi a unor Tehnici de Hipnoză Utilizate în Domeniul Militar.

Cursul este certificat şi acreditat de către:
Asociatia Europeana De Hipnoza

curs formare hipnoza brasov

Participarea la Cursul Profesionist pentru Formare în Hipnoză este o oportunitate pentru fiecare individ, nefiind necesară o pregătire anterioară.

Momentul pe care îl trăim acum este unul de referinţă pentru fiecare dintre noi.

Din ce în ce mai mulţi oameni recunosc şi vor să se apropie de starea naturală a fiinţei noastre căutând un stil de viaţă sănătos, în dorinţa de a trăi o stare profundă de armonie între minte şi trup, între dorinţele personale şi materializarea acestora.

Hipnoza este cel mai vechi şi eficient instrument care ne permite să îmbunătăţim, în mod autentic, lumea atât la nivelul interior cât şi la cel exterior, prin eliberarea de dependenţele nesănătoase (vicii), dar şi de stările şi gândurile negative. Astfel, utilizând cea mai veche metodă de evoluţie personală (de peste 6000 de ani), găsirea echilibrului interior ca stare de sănătate autentică a fiinţei noastre, devine ceva mult mai facil/usor decât ne-am imaginat, depinzând doar de alegerile noastre.

Iată şi câteva beneficii pe care le veţi putea fructifica, după ce veţi stăpâni tehnicile de utilizare a hipnozei:

• renuntarea la vicii (fumat, alcool, etc…);
• eliminarea fobiilor;
• controlul corpului şi al greutăţii acestuia;
• anihilarea depresiilor
• controlul durerii şi compartimentarea creierului;
• eradicarea anxietăţilor;
• îmbunătăţirea memoriei, a capacităţii de concentrare şi controlul tehnicilor ce permit materializarea dorinţelor;

După cum puteţi observa, Hipnoza are aplicaţii în absolut toate domeniile de activitate şi direcţiile de dezvoltare a personalităţii noastre, ea fiind principalul responsabil de reuşita noastră. Hipnoza este cea care induce şi permite controlul a ceea ce în filmul “The Secret” era numit “beeing in the flow”, adică acea stare de armonie ce se poate obţine între frecvenţa inimii şi cea a minţii, eveniment care se petrece atunci când suntem prezenţi atât în starea de focus cât şi în cea de relaxare în acelaşi timp. Această stare ne permite să rulăm sau să anulăm programe din interiorul nostru, să creăm idei şi concepte noi, despre lume şi viaţă, dar cel mai important aspect este acela prin care ni se oferă acces la informaţia primordială, aceea după care Universul funcţionează, permiţându-ne să devenim liberi, deoarece am cunoscut adevărul.

Cui se adresează acest Training Profesionist pentru Formare în Hipnoză?

Tuturor celor interesaţi de o dezvoltare personală autentică, dar şi celor care doresc şă-i ajute pe alţii, într-un mod eficient şi rapid. Indiferent de profesie, medic, psiholog, student, intreprinzător particular, om de afaceri, acest curs este ideal pentru tine!

Dacă vrei să înveţi hipnoză pentru că observi o oportunitate financiară din practicarea ei, este dreptul tău.

Insă,dacă vrei să o utilizezi pentru a crea armonie ajutându-i pe alţii într-um mod eficient şi rapid, te aştept cu braţele deschise şi-ţi amintesc faptul că nu-i putem ajuta pe alţii dacă am omis să ne ajutăm pe noi. Numai în acest caz vei începe să obţii, încet, încet, ceea ce orice om îşi doreşte… fericirea. Iar bucuria de a îmbunătăţi armonia în viaţa celor de lângă tine, va aduce mai multe beneficii, decât cele financiare, în viaţa ta.

Cum poţi şi Tu să obţii aceste rezultate?! Simplu! Participând la acest Training Profesionist de Formare în Hipnoză sub îndrumarea d-lui prof. Tudor Borza şi învăţând pe parcursul celor 6 zile cele mai noi tehnici de:

• autohipnoză şi dezvoltare a percepţiilor extrasenzoriale (păstrarea stării de conştienţă în stări de frecvenţă joasă a creierului);
• hipnoza directivă (inducţia de tip Elman, regresiile hipnotice, starea de coma hipnotică Esdaile, camera de comandă, sarcofagul iniţiatului, călătoria dicolo de timp şi spaţiu);
• exerciţii de pregătire energetică pentru inducerea hipnozei (controlul funcţiilor interne ale corpului doar cu ajutorul minţii);
• inducţia instantanee şi rapidă a hipnozei;
• hipnoza indusă la distanţă – principii şi aplicaţii.

Teoria cauzalităţii ne spune că orice efect are o sursă, iar orice sumă de efecte poate genera un nou efect şi o altă cauză. Aici pentru Hipnoză este partea simplă a lucrurilor, deoarece găsirea unei cauze şi eliminarea ei cât şi a efectelor pe care le generează este în naturalul lucrurilor. Fără a fi nevoie, pe parcursul acestui proces de un diagnostic medical. Aceste probleme se rezolvă întotdeauna repede şi eficient.

Fiecare dintre dumneavoastră, după acest curs de 5 Module, va reuşi să facă si sa găsească, cum să elimine efectele care au generat cauze disconfortante atat pentru el însuşi cât şi pentru cei din jur. Chiar mai mult, veţi fi surprinşi de eficienţa şi rapiditatea cu care aceste metode lucrează cât şi de stabilitatea rezultatelor în timp.

Provocarea Hipnozei apare atunci când vorbim despre ”human tunning” şi de felul în care acesta este recomandat să se facă. Deoarece, odată rezolvate problemele identificate, se naşte următoarea întrebare: cum şi ce vrem să (ne) manifestăm de acum? Iar aici veţi beneficia, după curs, în masura disponibilităţii de timp a trainerului, de asistenţă şi informaţii profesioniste în domeniu.

Beneficiile acestui curs nu se opresc aici:
• veţi fi listat ca şi hipnotizator, împreună cu competenţele şi certificările dobândite pe Asociatia Europeana De Hipnoza;
• veţi fi listat ca şi hipnotizator, împreună cu competenţele şi certificările dobândite pe Asociatia Europeana De Hipnoza;
• participaţi la un grup de discuţii specializate, creat pentru cei care au participat la curs;
• veţi primi o diplomă de participare din partea Asociatia Europeana De Hipnoza;
• diplomă ce atestă competenţele dobândite la fiecare modul cu detalierea acestora;
• prioritate de participare la activităţile pe care le desfăşoară Asociatia Europeana De Hipnoza şi Asociatia Europeana De Hipnoza.

Workshop-uri şi cursuri la care puteţi participa după terminarea acestui curs:

• hipnoza pentru dezvoltarea capacităţii de memorare;
• hipnoza zi de zi – tehnici pentru o eficienţă sporită în meseria pe care o practicăm: vânzări, relaţia cu publicul, etc…;
• cum să ne reglăm funcţiile organelor;
• controlul durerii prin hipnoză;
• hipnoza pentru naşterea fără dureri;
• mergem la stomatolog fără frică – anestezia la nivel bucal;
• cum să ne compartimentăm creierul – o tehnică utilizată în artele marţiale japoneze şi preluată de sistemele militare de mind control;
• pas cu pas spre armonie – hipnoza ca instrument de armonizare a fiinţei noastre;
• hipnoza indusă în timpul somnului – mai ales pentru copii;
• eliminarea disfuncţiilor sexuale;
• hipnomagia – cum putem materializa ideile noastre.

Dar, beneficiile se completeaza si 2 module de programare neurolingvistica pe care le oferim participantilor ca un bonus al acestei formari. Este vorba de 16 ore de initiere si practica in NLP oferite de trainer Sorin Peligrad, module ce contin tehnici moderne de dezvoltare a creativitatii, lucrul cu linia timpului, ancorare si tratarea fobiilor. Abordarea va fi “fresh”, consistenta si utila, atat petru psihologi, cat si pentru persoanele interesate de dezvoltare personala.
In plus, hipnoterapeutul Cristinel Axinte va sustine 12 ore pe tematica hipnozei …

În ce condiţii? Când? Unde? şi Cum?

Simplu. Participând la acest Training Profesionist pentru Formare în Hipnoză sub îndrumarea d-lui prof. Tudor Borza, în perioada 7-15 Decembrie 2013, la Brasov.

Preţul cursului: 650 Euro.

Locul: Centrul de Excelenta in Psihologie si Dezvoltare Personala “Psy Bear”, str Eremia Grigorescu, nr 1, Brasov.
Parteneri Gold: Alchemy Training&Coaching si Axinte Cristinel – hipnoterapeut.

Plata se face in LEI la cursul BNR din ziua efectuarii platii in contul: Cont IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS
Locul: Centrul de Excelenta in Psihologie si Dezvoltare Personala
“PsyBears Soul Center”
Str. Eremia Grigorescu Nr.1 (Casa galbena)
Mobil: 0735.663.118, 0728.094.898, 0740277727
Tel: 0371.447.480
Email: office@psybears.com
http://www.psybears.com/

Participarea la curs se poate face doar în urma achitării taxei de participare până la data începerii modulului respectiv.

Rezervari

Nu se mai pot face rezervari pentru acest eveniment.

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte