EVALUARE, EXPERTIZA, INTERVENTIE PSIHOLOGICA CLINICA PENTRU COPIL SI FAMILIE

19/09/2015 în diagnostic si evaluare clinica, evaluare psihologica, psihodiagnostic, psihodiagnoza, psihogeriatrie, psihologia adolescentului, psihologia copilului, psihologie, psihologie clinica, psihoterapia copilului, psihoterapia copilului si adolescentului, psihoterapie, psihoterapie de familie, psihoterapie sistemica, psihotraumatologie

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 19/09/2015 - 15/05/2016
00:00

Loc
Bucuresti

Domenii


Curs EVALUARE, EXPERTIZĂ, INTERVENTIE PSIHOLOGICA CLINICA PENTRU COPIL SI FAMILIE

Asociația EXPERT PSY organizează în București, începând cu luna septembrie 2015, cursul de formare continuă

EVALUARE, EXPERTIZA, INTERVENTIE PSIHOLOGICA CLINICA PENTRU COPIL SI FAMILIE

  • Cursul de Evaluare, expertiza, interventie psihologica clinica pentru copil si familie este avizat profesional de Colegiul Psihologilor din România, Anexa 2 din 26.06.2015 la Avizul Profesional nr. RF-II-B-162, psihologii participanți beneficiind de150 credite.
  • Cursul de Evaluare, expertiza, interventie psihologica clinica pentru copil si familie vizează dobândirea de către participanți a competențelor de evaluare, expertiză și intervenție psihologică pentru  copil, adult și familie, a deprinderilor necesare aplicării și interpretării instrumentelor de evaluare și psihodiagnostic prezentate, redactării și prezentării rapoartelor de evaluare și/sau expertiză psihologică clinică judiciară sau extrajudiciară, și a unor tehnici de intervenție psihologică clinică.
  • Cursul se va desfășura în perioada septembrie 2015 – iunie 2016. Include 12 module totalizând 140 ore, respectiv 7 weekend-uri a câte 20 de ore lunar, sâmbătă și duminică, urmate de 10 ore de practică psihologică supervizată.
  • Cursul de Evaluare, expertiza, interventie psihologica clinica pentru copil si familie se va încheia prin prezentarea de către fiecare participant a unui raport de evaluare/expertiză psihologică clinică.

Detalii despre Cursul de Evaluare, expertiză, intervenţie psihologică clinică pentru copil şi familie: http://www.expertpsy.ro/wordpress/index.php/2015/07/07/curs-evaluare-expertiza-interventie-psihologica-clinica-pentru-copil-si-familie/

psihoo.ro/psiconsulting

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte