GRUP DE SUPORT PENTRU SCADEREA IN GREUTATE: 28 MAR. 2015

28/03/2015 în psihoterapie

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 28/03/2015
10:00 - 12:00

Domenii


Clinica Aquamarin va invita la grupul de suport pentru mentinerea starii de bine:

Diete restrictive versus o schimbare inteligenta si armonioasa in viata ta: 28 martie  2015

 

Deveniti la un moment dat constienti de felul cum stau lucrurile in prezent si sunteti nevoiti sa puneti in balanta daca doriti sa mentineti aceasta situatie care a condus la kilogramele in plus, sau sa incepeti sa faceti ceva. O cura de slabire este o schimbare care obliga organismul sa se adapteze la ea. Sa nu uitam ca miza este importanta. Anticipam atat recompense pe care ni le dorim, dar si eforturi si riscuri pe care nu le putem ignora.

Pe de alta parte actualul comportament alimentar este determinat de convingeri mai vechi, situate cumva la baza “stratului de caramizi”. Asfel de convingeri pot face referire la:

– Imaginea corporala pe care o aveti despre voi insiva (“Asa este, m-am ingrasat si varsta

este de vina”; “Poate seman cu mama, si ea are aceiasi constitutie”);

–  Convingeri despre stiluri, obiceiuri sau preferinte alimentare;

–  Cu ce pareri ati ramas din incercarile anterioare de a slabi (“Sa slabesc 10 kg in 6 luni?

E o utopie! N-am sa reusesc”).

Cele enumerate mai sus va fac sa simtiti o rezistenta, un obstacol care vine de undeva din mintea voastra. Simtiti incordarea pe care o declanseaza anticiparea efortului necesar de a produce atatea schimbari in viata dv. Pentru a depasi toate aceste obstacole puteti beneficia de sprijinul primit in cadrul unei terapii de grup.

In cadrul grupului veti primi suport emotional, instrumente si mijloace terapeutice care vor conduce la o schimbare constienta, planificata si benefica in viata voastra. Constientizarea schimbarilor din viata voastra si felul in care stilul de viata v-a fost afectat de stres este un prim pas pentru a putea recapata sentimentul de control asupra vietii voastre. Invatarea si interiorizarea unor tehnici motivationale care sunt intemeiate pe valori autentice despre ceea ce va ajuta sa va simtiti o persoana sanatoasa, energica si echilibrata vor conduce la crearea unor convingeri care va vor sustine noul stil de viata bazat pe principii sanatoase de a va hrani.

Grupul va fi moderat de Viorica Dragomir,  psiholog clinician specialist, psihoterapeut specialist în terapii cognitiv-comportamentale, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul clinic si coautor al cartii “Psihoterapie si consiliere. Studii de caz”.

Program: opt intalniri de cate 2 ore, sambata intre orele 10-12, incepand cu 28 martie 2015.

 

Inscrieri la contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte