Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa

02/02/2018 în Gestalt-terapie, psihoterapie, psihoterapie integrativa

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 02/02/2018 - 06/02/2022
Intreaga zi

Loc
Hala Traian

Domenii


Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa

Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa

Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa

Cursul de formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa este avizat profesional de Colegiul Psihologilor din Romania – CoPsi

Cine poate participa la cursul de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa?

Conform legii psihologului

competenţa în specialitatea psihoterapie poate fi dobândită (pe lângă absolvenții facultății de psihologie – n.n.) şi de absolvenţi ai facultăţilor de medicină generală (medicii psihiatri), asistenţă socialăfilosofiepedagogieteologie, cu condiţia completării studiilor universitare cu un pachet de discipline de specialitate stabilit prin hotărâre a Comitetului director, precum şi formării complementare potrivit cerinţelor prevăzute de prezentele norme.

De cand se poate incepe activitatea de psihoterapeut urmand programul de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa?

Conform reglementarilor in vigoare, dupa absolvirea celui de-al treilea an de formare puteti incepe sa practicati, in supervizare, dupa ce v-ati inscris in Colegiul Psihologilor, care este autoritatea care elibereaza certificatul de libera practica in supervizare, pe baza recomandarii si certificatului emis de asociatia formatoare.

Dupa absolvirea celui de-al patrulea an de formare si a orelor necesare de supervizare si autocunoastere si dezvoltare personala puteti incepe sa practicati ca autonom, dupa ce v-ati inscris in Colegiul Psihologilor din Romania, care este autoritatea care elibereaza certificatul de libera practica autonoma, pe baza recomandarii si a certificatului emis de asociatia formatoare.

Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa – Procedura de inscriere

Pentru a va inscrie pentru preselectie in programul de Formare de baza sau complementara in psihoterapie Metoda Gestalt terapie integrativa, va rugam sa trimiteti pana la data de 20 noiembrie 2017 urmatoarele documente, prin e-mail, la formare@igb.ro:

 • o scrisoare de intentie in care sa mentionati motivele pentru care doriti sa urmati aceasta formare in psihoterapie;
 • un CV (cu date de contact).
 • copie după diplome, certificate si atestate ale formarilor efectuate (unde este cazul).

Ulterior preselectiei, veti fi chemat la un interviu final, fata in fata sau pe Skype (pentru cei care nu sunt din Bucuresti).

Adresa va fi anuntata candidatilor selectati pentru a intra in formarea de Gestalt terapie integrativa.

 

 • Programul de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa il gasiti dand click AICI.
 • Echipa de formatori si supervizori a programului de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.
 • Calendarul cu datele exacte ale seminariilor pentru primii 2 ani de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa (2018-2019) il gasiti AICI.
 • Costurile aferente programului de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa le gasiti AICI.
 • Intrebarile si raspunsurile frecvente despre programul de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa le gasiti AICI.
 • Procedura de inscriere in programul de Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.

Formarea are loc in Bucuresti intr-unul dintre urmatoarele sedii:

 • in zilele de weekend in zona Hala Traian;
 • in cazul seminarilor care au zile prevazute in timpul saptamanii, in zona Piata Romana.

Pagina evenimentului Formare de baza sau complementara Metoda Gestalt terapie integrativa pe Cafe Gradiva: http://www.cafegradiva.ro/2017/08/formare-in-gestalt-psihoterapie.html

psihoo.ro/mihaialbu

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte