Engleza pentru psihologi

21/10/2015 în autodezvoltare

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 21/10/2015
18:30 - 20:30

Loc
Bucuresti

Domenii


Engleza pentru psihologi

engleza pentru psihologi curs psihooDin 21 octombrie 2015

Daniela Andronache – psiholog și trainer

vă așteaptă la cursul de

Comunicare în limba engleză pentru psihologi

care va avea loc în fiecare

miercuri între orele 18.30-20.30

 

Ne propunem ca pe parcursul a minim 10 întâlniri să oferim participanților instrumentele și cunoștințele necesare și suficiente pentru a putea comunica lejer în limba engleză și a stăpâni un vocabular specializat de bază cu ajutorul căruia fiecare participant să poată accesa bibliografia de specialitate în limba engleză, și să-și poată redacta articolele și comunicările științifice destinate apariției în publicațiile de specialitate din țară și din străinătate.

 

Pentru inscrieri la cursul de engleza pentru psihologi, vă rugăm trimiteți e-mail la adresa dani.andronache@gmail.com

 

Cursul de engleza pentru psihologi se adresează psihologilor și viitorilor psihologi, dar și altor doritori și pasionați de psihologie, care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și redactare a lucrărilor de specialitate direct în limba engleză, sau care doresc să lucreze pe viitor fie în străinătate, fie in Romania cu vorbitori de limba engleză.

 

Participanții la cursul de engleza pentru psihologi vor avea ocazia să își exerseze abilitățile de comunicare în limba engleză – și nu numai! – însușindu-și noțiunile de gramatică engleză și de vocabular de specialitate în paralel cu exercitii de comunicare verbala și scrisă. Textele si materialele ce stau la baza cursului sunt special alese din volume și publicații ale unor autori importanți din domenii precum psihologie generală, psihologie clinică, psihologia elevului, psihoterapie, psihologia muncii, psihanaliză, psihoterapie cognitiv-comportamentală, și altele asemenea. Vor fi avute în vedere și preferințele cursanților.

Datorită îmbinării modului de lucru interactiv ce vizează dezvoltarea abilităților personale cu predarea și explicarea didactica a noțiunilor de specialitate – limbă și vocabular – cursurile de Engleză pentru psihologi din anul 2014, s-au dovedit a fi adevarate ateliere de psiholingvistică aplicată, în special prin aportul deosebit al participanților, pentru care le multumim! Pe lângă câștigul unei mai mari încredere în propriile abilități de comunicare în limba engleză, colegii nostri au parcurs si etape importante în autocunoașterea și dezvoltarea lor personală, datorită conținutului materialelor parcurse în timpul lecțiilor de comunicare în limba engleză.


Prețul pentru fiecare seminar de engleza pentru psihologi este de 70 ron per participant. 


Numărul maxim într-o grupă de studiu este de 6 participanți.

 

Locația: Calea Călărașilor nr. 178, sector 3, București.

 

Înscrierile pentru cursul Engleza pentru psihologi se fac în ordinea primirii cererilor de înscriere la adresa de e-mail mai sus menționată. Nivelul de cunoaștere a limbii engleze va fi testat la primul curs la care veți participa.

 

Vă așteptam cu drag!

psihoo.ro/dani-andronache

Ce spun participanții despre Engleză pentru psihologi:

Psiholog Roxana Ciurtin: ”Un curs iî care de ce-urile au răspunsuri. Engleza poate fi învățată simplu și logic fără să mai spunem “le luăm doar ca atare”. Textele psihologice dezbătute sunt captivante, termenii de real folos. Nu știu când trece timpul… Lucrul individual este însă absolut necesar pentru evoluție, iar profesoara nu prea e genul la care sa te poți duce cu tema nefăcută… :-)”


Psiholog Cristina Silvia Ciulinariu: ”Superb, o recomand cu dragă inimă pe Daniela, este foarte informată în toate domeniile, are un program bine stabilit de gramatică și literatură. Este atentă la detalii și ține cont și de ce vor ceilalți să discute la ora respectivă.”

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte