CURS FORMARE IN LOGOPEDIE: 8 IUNIE 2019

08/06/2019 în logopedie

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 08/06/2019
09:30 - 18:00

Domenii


RASG Cluj in colaborare cu Clinica Aquamarin organizeaza in Bucuresti urmatorul curs de formare continua:

NOTIUNI TEORETICE SI PRACTICE IN LOGOPEDIE: 8 IUNIE 2019.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 25 credite recunoscute atat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii, cat si de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala.

PROGRAMA

  1. DIAGNOSTICUL LOGOPEDIC – examinarea logopedica si completarea fisei logopedice – probe pentru examinarea logopedica complexa, diagnostic diferential.
  2. ETAPELE INTERVENTIEI – etapa pregatitoare, etapa recuperatorie, etapa terapiei propriu-zise.
  3. MONITORIZAREA IMPLICARII PARINTILOR – instrumente de masurare.
  4. STUDII DE CAZ – dislalii simple si polimorfe; metode si procedee cu caracter general; metode si procedee cu specific logopedic; emiterea sunetelor; articularea sunetelor; programul de interventie personalizat – model si prezentare de material didactic cu posibilitatea confectionarii acestuia. Desfasurarea unei sedinte de logopedie.

Toate materialele vor fi primite pe email pentru a putea fi folosite cu usurinta si ulterior.

Nota: Caracterul cursului este preponderent practic.

Formatori:

Conf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Medic primar psihiatru, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, Federatia Romana de Psihoterapii, Colegiul Psihologilor din Romania, seful sectiei de psihiatrie pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii, presedinte RASG.

Psiholog Dr. Izabela Ramona Lupu, psihoterapeut si supervizor in psihoterapii cognitiv – comportamentale, supervizor in psihologie clinica, supervizor si psiholog principal in psihopedagogie speciala si logoped – Universitatea Babes-Bolyai, Scoala „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, vice-presedinte RASG. 

Informatii si inscriericontact@aquamarin.ro

Tel: 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro 

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte