Curs de formare in testul Rorschach

30/05/2014 în psihodiagnoza

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 30/05/2014 - 30/05/2016
00:00

Domenii


Cursul permite cunoaşterea teoretică şi practică pentru aplicarea testului şi redactarea psihodiagnozei. La finalul cursului este prevăzut un examen, după a cărui absolvire se va elibera o diplomă prin care cursantul devine Membru Asociat al Şcolii Romane Rorschach şi al Societăţii Internaţionale Rorschach.

DESTINAT: psihologilor profesionişti, studenţilor la psihologie, medicilor şi studenţilor la medicină

Colegiul Psihologilor din România acordă 120 de credite de formare continuă pentru acest curs

Durata cursului: 2 ani

Formula cursului prevede:

192 de ore de formare, dedicate supervizării protocoalelor Rorschach recoltate de elevi şi aprofundării conţinuturilor teoretice şi aspectelor mai deosebite ale psihodiagnozei, din care:

24 de ore de formare în aula fizică (trei zile de 8 ore fiecare),

168 de ore de formare în aula virtuală, grupate în sesiuni de câte 4 ore la fiecare 15 zile, pe întreaga durată a celor doi ani. Elevul va putea urmări pe computerul de acasă lecţiile teoretice şi supervizările, interacţionând în timp real cu profesorii Institutului, exact ca şi cum s-ar afla în aula „fizică”. Succesul precedentei ediţii a cursului este o dovadă a măsurii în care formarea prin intermediul aulei virtuale este eficientă în furnizarea unei cunoaşteri a instrumentului aprofundate şi exhaustive.

În perioada participării la curs elevul va primi, incluse în preţ, cele două software (SIGLAROR şi RORCOMP), indispensabile pentru scorarea şi elaborarea datelor Rorschach.

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare, persoana de contact este Claudia Mihai, psiholog specialist – tel. 0721021143, e-mail: claudia.mihai29@yahoo.com

Rezervari

Nu se mai pot face rezervari pentru acest eveniment.

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte