de

Conventia Filialei Bucuresti a CPR

14/09/2018 în psihologie

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 14/09/2018
16:00 - 20:00

Loc
Colegiul Psihologilor din Romania

Domenii


Dragi colegi psihologi din Filiala București a CPR,

Lucrările Convenției Filialei București a CPR, se vor desfășura în prima convocare, pe data de 14 septembrie, ora 16h00’, în sala de la etajul 4 al clădirii Colegiului Psihologilor din Romania, str. Stoian Militaru nr. 71 și, bazându-ne pe cele mai rezonabile așteptări și pe experiența tuturor dăților anterioare, cel mai probabil nu va avea cvorum, pentru că nu vor putea fi prezenți jumătate plus unu din membri activi, și deci nu va putea dezbate și nu se vor putea lua decizii.

În acest context, vă anunț că reconvocarea Convenției Filialei se face pentru data de 15 septembrie, sâmbătă, la ora 10h00’ AM, în Amfiteatrul Stanciu Stoian de la parter, în sediul din str. Panduri nr. 90 al Facultății de Psihologie și Științele Educației.La reconvocare se va dezbate și se vor lua decizii cu cei prezenți indiferent de numărul lor și tocmai pentru a lua decizii reprezentative vă rog să fim prezenți în număr cât mai mare.

Pot participa la lucrările Convenției Filialei toți membrii activi ai Filialei, care au cod de liberă practică prins în RUP, indiferent de treapta de atestare (inclusiv în supervizare), și care nu sunt suspendați / au cotizația plătită (pe anul în curs cei atestați în 2018 și minimum pe 2017 toți ceilalți).

Vă reamintesc că, pentru a asigura desfășurarea optima a Convenției filialei, fără risipă de resurse, vă rugăm să folosiți formularul de pe următorul link pentru a ne comunica intenția dumneavoastră de participare, pentru data de 15 septembrie, sâmbătă oră 10h00’ AM:
https://goo.gl/YjovhX.

Convenția filialei reprezintă, potrivit Art. 44 din Legea 2013, forul de dezbatere al membrilor Colegiului, cu domiciliul în zona respectivă, și are între atribuții, dezbate problemelor specifice ale practicii profesionale curente și aprobarea raportului anual de activitate al comitetului filialei.

Din acest motiv la Convenția filialei vom avea posibilitatea de a dezbate documente aflate în lucru și care au fost comunicate deja comunității și vom putea prezenta forurilor decizionale ale Colegiului un feedback relevant și asumat formal prin vot, din partea Comunității psihologilor din Filiala București a CPR.

Vă invit să parcurgeți documentele aflate în consultare pe acest link https://goo.gl/p2BVTF.
De asemenea puteți consulta și formula opinii și feedback-uri cu privire la proiectul de ROFI prezentat în ședința din 2 iulie a CD și asupra căruia se lucrează pentru introducerea de amendamente. Găsiți ultima formă comunicată oficial a draftului aici: https://goo.gl/HfzppE

Contez pe participare în număr cât mai mare a colegilor cărora le pasă de soarta profesiei noastre și în mod deosebit a celor care au primit girul ca reprezentanți la Convenția Națională a CPR.

Cu cele mai bune gânduri,
Bogdan Cezar Ion
Presedinte al Filialei Bucuresti a CPR

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte