Constelatii Familiale: From soul to soul healing, Bucuresti

29/08/2015 în constelatii familiale, psihoterapie de familie, psihoterapie familiala sistemica, terapie familiala sistemica, vindecare trans-generationala si constelatii familiale

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 29/08/2015
Intreaga zi

Domenii


Constelatii Familiale: From soul to soul healing, Bucuresti

Acest workshop, Constelatii Familiale: From soul to soul healing, poate fi unul revelator pentru tine, ca sa inaintezi spre ceea ce iti doresti cu adevarat sa traiesti in viata ta.

Metoda Constelatiilor sistemice este o metoda prin care se pot genera miscari profunde la nivelul sufletului, astfel incat rolurile si tiparele limitative ce ni le-am asumat in mod constient sau inconstient sunt inlaturate si fluxul iubirii este restabilit.

Metoda Constelatiilor sistemice este o metoda fascinanta, profunda, ce se desfasoara prin interactiuni la nivel de grup.

Constelatiile reprezinta o metoda sistemica in care individul este vazut ca facand parte dintr-un sistem sau context mai larg. Aceasta metoda apartine lui Bert Hellinger (psihoterapeut si fost preot misionar in Africa), si se poate spune ca este o imbinare intre psihoterapie, terapie de familie, terapie de grup, teoria sistemelor si a fenomenologiei.

In cadrul workshopului Constelatii Familiale: From soul to soul healing se pot aborda si alte teme decat cea prezentata, Consteltiile familiale abordand o paleta larga de situatii de viata:

– sentimentul neimplinirii personale
– dificultatea de a reusi in profesie
– singuratatea in doi
– pierderea unui loc de munca
– teama de ceilalti
– divortul sau iminenta divortului
– conflicte in familie
– teama de a fi tu insuti
– tendinte autodistructive (adictii si tipare comportamentale negative repetitive)
– dificultatea de a ma regasi, de a-mi urma potentialul, vocatia
– dificultati in rolul de parinte etc.

Te invit la workshopul Constelatii Familiale: From soul to soul healing pentru a experimenta modul in care constelatiile iti pot reechilibra si restabili directia pe care sa o poti urma cu sufletul mai usor si mai impacat in viata, gustand adevarata fericire.

Mai multe informatii despre cum se desfasoara workshopul Constelatii Familiale: From soul to soul healing si in general un workshop de Constelatii Familiale gasiti aici: http://optimizarepersonala.ro/constelatiile-familiale/

„Cand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz.” ( Simetria ascunsa a iubirii )

Workshopul Constelatii Familiale: From soul to soul healing este sustinut de Lakshmi Barbus –
Facilitator de Constelatii Familiale
Psihoterapeut in formare Analiza Tranzactionala
Consilier autorizat pentru dezvoltare personala
www.optimizarepersonala.ro

Data: 29- August – 2015

Inscrierile pentru workshopul Constelatii Familiale: From soul to soul healing se fac la:
e-mail: optimizarepersonala@gmail.com
sau tel: 0725388130

LOCURILE SUNT LIMITATE, VA ROG SA CONFIRMATI PE E-MAIL DIN TIMP

Investitie:
100 ron pentru pozitia de reprezentant
150 ron daca iti lucrezi propria constelatie

Locatia:
Adresa exacta se va comunica celor inscrisi

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte