Atelier de dezvoltare personala – „Cand agresivitatea este pozitiva”

14/05/2015 în autodezvoltare

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 14/05/2015
18:30 - 21:00

Loc
CONFIDENT CENTRU DE TRAINING & PSIHOLOGIE, Bucuresti

Domenii


Agresivitatea poate fi recunoscută prin manifestarea competiției, prin lupta pentru supraviețuire, delimitarea proprietăți, prin nevoia de perfecțiune și de succes și nu numai. Mediul însuși ne provoacă în a fi agresivi în multe feluri, iar un mediu agresiv, de multe ori, poate fi experimentat ca ostil, dominator, frustrant, opresiv. Gândiți-vă numai de câte ori vă simțiți agresați de înțepăturile prietenilor sau colegilor, de aglomerația din jur, de certurile partenerului sau partenerei de viață sau de nemulțumirile familiei?

Manifestarea agresivității ne permite să ne simțim puternici și uneori preferăm să fim dominatori. Alteori știm că nu trebuie să fim agresivi și ne reținem agresivitatea într-atât încât nu o manifestăm deloc.

La acest atelier nu intenționez să vorbesc despre pacea lumii și despre cum am putea să facem lumea în care trăim mai bună, ci vă propun să luăm contact cu agresivitatea din noi și din jurul nostru sau cu lipsa agresivității, în spațiul securizant al grupului, și să fim curioși.

Vă propun să observăm ce efecte are manifestarea ori nemanifestarea agresivității noastre? Ce servicii ori ce deservicii ne aduce agresivitatea? Ce facem cu agresivitatea pe care o simțim în noi? Ce facem cu agresivitatea care ne influențează din exterior? Ce alegem să manifestăm? Manifestăm puterea? Manifestăm neputința? Ce ne dorim să manifestăm?

Cum reacționăm atunci când mediul este agresiv? Devenim agresivi? Ne pierdem în fundal, suferind? Ce mijloace avem pentru a face față agresivității noastre sau a celei din jur? Sunt aceste mijloace satisfacătoare? În ce situații simțim nevoia să fim agresivi? Ce ne animă? Ce sperăm să obținem?

Sunt întrebări ale căror răspunsuri vă invit să le descoperim împreună, folosind tehnici de psihoterapie integrativă, manifestându-ne fiecare în aici și acum.

Nimic din ceea ce facem nu este greșit sau corect. Ceea ce vă propun este să experimentăm, învățând mai multe despre noi și despre stilul nostru de a face față provocarilor mediului încercând să ne găsim propria putere și starea de bine.

Cine coordonează ?

Daniela Dumitru, psiholog-psihoterapeut.

Când, unde?

În data de 14,05,2015, de la ora 18:30

Durata întâlnirii: 2 ore și 30 minute

În Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București, in cadrul Centrului de training si psihologie CONFIDENT.

5 min de mers de la statia de autobuz „Piața Arsenalului” – autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu), situata in apropierea hotelului Marriott. Repere: Hotel Marriott, Palatul Parlamentului – Senat, Mega Image, Centrofarm)

Ce tarif?

50 lei/ persoană.

Cum se fac înscrierile?

Trimiteți un email în subiectul căruia să menționați : „Când agresivitatea este pozitivă”, transmițând numele, prenumele și un număr de telefon pe adresa psihodadum@yahoo.com. Ulterior veți primi un email de confirmare a înscrierii.

Contact pentru informații suplimentare: 0722 536 745

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte