Arta de a fi in armonie. Lucrul cu furia – 12.05.2016

12/05/2016 în autodezvoltare

Se incarca harta...

Data / Ora
Date(s) - 12/05/2016
18:00 - 21:00

Loc
Centrul de training Confident

Domenii


Furia este un sentiment normal si sincer si oricine poate fi furios. Eu pot fi furioasa. Voi puteti fi furiosi. Ea ne indica, in mod clar, ca au fost intrecute anumite limite.

La origine, furia este o expresie a propriului sine si cand ajungem sa ne exprimam furia reusim sa ne exprimam pe noi insine, insa, in cele mai multe cazuri, modul in care o exprimam, daca o putem accepta sau nu, ne aduce necazuri si ma refer la situatiile in care energia furiei este disipata agresand, fiind sarcastici si evitanti sau reprimata si intoarsa catre sine.

In cadrul atelierului va propun sa lucram cu furia voastra, fie ca este vorba despre o furie de zi cu zi sau o furie ce rezulta in urma unor treburi ramase nerezolvate din trecut, cum ar fi abuzurile de orice fel, violenta, neglijarea, etc.

Folosind tehnici specifice psihoterapiei integrative veti:

–          identifica si insusi ceea ce va infurie;

–          identifica reactiile, senzatiile corporale atunci cand sunteti furiosi;

–          exprima si controla furia prin metode sanatoase

La sfarșitul atelierului se vor elibera certificate de participare și adeverinte de practica pentru studentii la psihologie, pentru maxim 10 ore.

Cine poate participa:

Orice persoana interesata de subiect.

Data intalnirii: 12 mai 2016, ora 18:00 – 21:00

Facilitator: Daniela Dumitru, psiholog-psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu competenta in psihoterapie integrativa.

Pret participare: 70 lei sau 50 lei pentru persoanele care au mai participat la cursurile CENTRULUI CONFIDENT.

Adresa: Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București, Centrul de training si psihologie CONFIDENT.

Inscrieri:

Pentru participare sunați la  numărul de telefon: 0722 536 745 sau trimiteți un email la adresa psihodadum@yahoo.com ori de pe site: https://psihodadum.wordpress.com

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte