ANXIETATEA SI ATACUL DE PANICA: 9 MAI 2015

09/05/2015 în psihoterapie

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 09/05/2015
10:00 - 15:00

Domenii


Anxietatea si atacul de panica

Clinica Aquamarin va invita la un workshop in cadrul caruia veti invata cateva tehnici usor de aplicat, dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa.

ABORDAREA PSIHOTERAPEUTICA A ANXIETATII SI A ATACURILOR DE PANICA CU TEHNICI DE RELAXARE: 9 mai 2015

In ultimii ani se constata o crestere impresionanta a numarului de persoane cu tulburari de anxietate (teama constanta si continua) si atacuri de panica. Cauzele pentru care apar anxietatea si atacurile de panica sunt numeroase si complexe, de aceea si abordarea psihoterapeutica a acestor tulburari necesita o viziune multipla si complexa.

Workshopul „Anxietatea si atacul de panica” va prezenta caracteristicile tulburarii pentru a putea fi recunoscuta, cateva dintre cauzele de baza, dar si cele mai importante directii psihoterapeutice.

In tratamentul anxietatii si a atacurilor de panica au o utilizare importanta tehnicile de relaxare – elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului.

Coordonator workshop „Anxietatea si atacul de panica”: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.

Program: 10-15.

Inscrieri la workshop „Anxietatea si atacul de panica”: contact@aquamarin.ro
Tel : 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro

psihoo.ro/aquamarin

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte