Abordarea psihoterapeutica a anxietatii: 3 oct.2015

03/10/2015 în psihoterapie

Harta indisponibila

Data / Ora
Date(s) - 03/10/2015
10:00 - 15:00

Domenii


Abordarea psihoterapeutica a anxietatii

Clinica Aquamarin va invita la un workshop in cadrul caruia veti invata cateva tehnici usor de aplicat, dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa.

ABORDAREA PSIHOTERAPEUTICA A ANXIETATII SI A ATACURILOR DE PANICA CU TEHNICI DE RELAXARE: 3 oct. 2015

In ultimii ani se constata o crestere impresionanta a numarului de persoane cu tulburari de anxietate (teama constanta si continua) si atacuri de panica. Cauzele sunt numeroase si complexe, de aceea si abordarea psihoterapeutica a acestor tulburari necesita o viziune multipla si complexa.

Workshopul Abordarea psihoterapeutica a anxietatii va prezenta caracteristicile tulburarii pentru a putea fi recunoscuta, cateva dintre cauzele de baza, dar si cele mai importante directii psihoterapeutice.

In tratamentul anxietatii si a atacurilor de panica au o utilizare importanta tehnicile de relaxare – elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului.

Coordonatorul workshop-ului Abordarea psihoterapeutica a anxietatii: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.

Inscrieri la workshop-ul Abordarea psihoterapeutica a anxietatiicontact@aquamarin.ro
Tel: 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro

psihoo.ro/aquamarin

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

Sari la bara de unelte