Conferinta Internationala de Psihanaliza Societatea Romana de Psihanaliza

A VI-a Conferinta Internationala de Psihanaliza

Conferinta Internationala de Psihanaliza Societatea Romana de PsihanalizaA VI-a Conferinta Internationala de Psihanaliza, Bucuresti, 31.10-2.11.2014

Societatea Romana de Psihanaliza organizează a VI-a Conferinta Internationala de Psihanaliza

Bucureşti, 31 octombrie – 2 noiembrie 2014

Biblioteca Academiei Romane, Aula ”I. H. Rădulescu”, Calea Victoriei nr. 125

Conferinta Internationala de Psihanaliza din 2014 are tema Impas, criză și elaborare

În acest an suntem onorați de participarea extraordinară a președintelui Asociației Psihanalitice Internaționale, Dr. Stefano Bolognini.
Programul științific va include, alături de plenare teoretico-clinice și un panel de ”Psihanaliză și Film”, cu participarea remarcabilă a psihanalistului Andrea Sabbadini și a regizorului Radu Jude.

Vor conferenția la Conferinta Internationala de Psihanaliza: Jacques Andre (Franța), André Beetschen (Franța), Stefano Bolognini (Italia, Președinte IPA), Françoise Coblence (Franța), Simonetta Diena (Italia), François Richard (Franța), Andrea Sabbadini (Marea Britanie) și Bogdan Sebastian Cuc, Daniela Luca, Rodica Matei, Gianina Micu, Brîndușa Orăşanu (membri SRP).

Toate lucrările și discuțiile conferențiarilor de la Conferinta Internationala de Psihanaliza vor fi publicate în Revista Română de Psihanaliză, în 2015. Din ianuarie 2014, RRP este indexată și accesibilă și în baza internațională de date de psihanaliză PEP Web (www.pep-web.org).

Coordonator ştiințific SRP: Daniela Luca

Sunt invitați să participe la Conferinta Internationala de Psihanaliza: psihanaliști, psihologi, medici, psihoterapeuți, masteranzi, doctoranzi, rezidenți, studenți, precum și toți cei interesați de psihanaliză și terapia psihanalitică.

Conferinta Internationala de Psihanaliza SRP

Participarea la Conferinta Internationala de Psihanaliza este creditată de Colegiul Psihologilor din România (5 puncte participanți fără lucrări, 10 puncte participanți cu lucrări, 12 puncte organizatorii) și Colegiul Medicilor din România (17 puncte).

Taxa de participare la Conferinta Internationala de Psihanaliza (începând din 16 septembrie 2014)

Membrii SRP și specialiști: 550 lei

Candidați ai SRP, terapeuți în formare, masteranzi, doctoranzi: 450 lei

Studenți: 350 lei

Taxa de participare la Conferinta Internationala de Psihanaliza include: mapa de lucru, diplomele CPR și CMR, Revista Română de Psihanaliză nr. 1 / 2014, pauzele de cafea.
Taxa se achită în contul:
Societatea Romana de Psihanaliza
RO92 RNCB 0077050252860001
BCR, sucursala Colentina

Pentru înscriere la Conferinta Internationala de Psihanaliza, vă rugăm trimiteți Formularul de Înscriere (se găsește pe site www.conferinta.srdp.ro la rubrica „Înscrieri”) și dovada de plată (ordinul bancar) la e-mail: conferinta@srdp.ro sau danielaluca_srp@yahoo.fr

Pentru informatii suplimentare despre Conferinta Internationala de Psihanaliza, ne puteti contacta prin:

www.conferinta.srdp.ro
e-mail: conferinta@srdp.ro, danielaluca_srp@yahoo.fr – Daniela Luca
tel: 0722 855 220 (doar SMS) – Bogdan Cuc